Vélemények

TANITVÁNYOK

Az elmúlt öt évben nagyon keveset mozogtam, a helyes táplálkozásra egyáltalán nem figyeltem. Többször próbálkoztam magamtól edzeni, futni, valamilyen rendszert bevezetni, de ezt sose tudtam tartani egy-két hétnél tovább. Az izmaim elpuhulása mellett a vérnyomásom az egekbe szökött, orvos közölte velem, hogy el kell kezdjek rendszeresen sportolni, különben tovább romlik az egészségem és gyógyszerekre lesz szükségem. Mindenképp csoportos, teljes testet megdolgoztató edzést szerettem volna, mert az több ismerősömnek is bevált. A Red Wolf Gym-t hazafele menet szúrtam ki az utcán, Facebookon vettem fel velük a kapcsolatot, ahol azonnal és rendkívül kedvesen válaszoltak a kérdéseimre. Immáron kb. három hete járok kettlebell edzésekre, és a változás egyértelműen szembetűnő! A derekam szép lassan szűkül, a mellkasom, vállaim és karjaim duzzadnak, a combjaim keményednek. Azonban a legfőbb változás a lelki állapotomban jelentkezik, hiszen végre érzem a pozitív változást az egészségemben, külsőmben. A reggeli alkalmak után sokkal szívesebben megyek iskolába, sokkal jobb a közérzetem, magabiztosabb vagyok az élet minden területén! Jobb kedvvel kelek reggel, könnyebben alszom el este és jobbakat alszom, az anyagcserém is rendszeresebb, szívesebben figyelek a helyes táplálkozásra. A gyakorlatok változatosak, biztonságosak, sokszor hihetetlen egyszerűek, szórakoztatóak és ötletesek! Az edzésprogramok tartása mellett minden órán van valami újdonság, amire nem számítunk, és feldobja az edzést. Minden alkalmon érzek valami pluszt, ami az előzőn nem volt, legyen szó például nagyobb tömegmozgatásról vagy rövidebb pihenő időről. A társak nagyon kedvesek, mosolygósak, segítőkészek, mindemellett az edzőterem jól felszerelt, nagyon jó helyen van, az öltöző rendkívül igényes. Nagyon tetszenek a különböző események, ahol ellenőrizhetem magam, mérföldköveket állíthatok fel, így segítve a fejlődésemet. Örülök, hogy a Red Wolf Gym mellett döntöttem és bejelentkeztem, és hálás vagyok érte, hogy befogadtak és ezzel végre minőségi változás jöhetett az életem minden területére.
Deli Kristóf
Csoportos edzés
Szia, ígértem, hogy írok véleményt. Most sikerült odáig jutni, hogy összerakjam. 2019 év elején költöztem Pécsről Budapestre. Ez azt jelentette, hogy ott kellett hagynom a megszokott edzőtermet is. Eleinte önszorgalomból lejártam a parkba edzegetni, de ez lassan elmaradt. Annyira hozzászoktam a csoportos órákhoz, hogy egyedül egyre kevésbé tudtam rávenni magam. Az edzőterembe járást itt még anyagi okból nem igazán engedhettem meg magamnak. Később próbálkoztam többféle csoportos edzéssel is, de egyiket sem éreztem magaménak, vagy a gerincsérvem jelezte, hogy nem a megfelelő helyet választottam. Egy esti séta közben vettem észre a Red Wolf edzőtermet, amire később rákerestem az interneten, és végül rászántam magam, hogy személyesen is megnézzem. Meggyőző volt, hogy amikor előzetesen telefonon egyeztettünk, készségesen válaszoltál a kérdéseimre, részletesen elmondtad, mire számíthatok az edzésen. Még csak néhány hete járok az edzésekre, így számottevő változást még nem tapasztaltam magamon. Egyelőre „csak” annyit, hogy kicsit jobb a közérzetem, kicsit könnyebben mászom meg a munkahelyemen a lépcsőket. Eddig, ami különösen tetszik, hogy változatos, logikusan felépített edzések vannak, féltem, hogy az előre összeállított edzéstervet unni fogom, de pont elég meglepetés van benne ahhoz, hogy ez ne történjen meg. Ezen kívül jó a hangulat, és tetszik az is, hogy a kiscsoportos edzés tényleg kiscsoportos.
Völgyi Gabriella
Csoportos edzés
Szia Feri! A 6. héten ígértem, hogy leírom a tapasztalatot, hát így a 8.-on sikerül is. Viszont most legalább kézzel foghatóbb a dolog. Az első héten megrendülve regéltem barátnőknek (volt edzőtársaknak), hogy az én – adott esetben 40 kg-val guggolni gond nélkül képes – combjaim beálltak 5 perccel azután, hogy közölted: „Három kör tigrisjárás”. Az első hét végén pedig azt, hogy hál istennek 8 kg-t álmomból felébresztve, bármikor megemelek. Persze a következő hetekben erre is rácáfoltál 😀Node aztán elkezdtem nem meghalni az edzéseken, hanem élvezni őket és már büszkén azt meséltem, hogy a 300 swing a bemelegítő gyakorlatok sorát gyarapította, nem pedig az edzés egészét tette ki – hozzátenném, soha nem gondoltam, hogy ez is megy, így is megy és ilyen is lehet! És végül, így a 8. héten az edzés végén a snatch 16 kg-val ment és örömmel virgonckodom 😊 megcsinálnám megint 😊 Összességében a 8 hét elteltével úgy érzem – szólj ha nem így van! – a mozgásaimat precízebben ki tudom vitelezni, az atlétika óta (lassan 15 év) nem látott ruganyosságot érzem a lábaimban és az edzés minden szempontból felfrissít (rosszul is esik ha egy kimarad). Köszönöm!
Galambos Csilla
Csoportos edzés
Szia Feri! Ígértem, hogy leírom milyen változásokat tapasztalok. Egészen pontosan ma 4 hónapja, hogy elkezdtem az edzéseidre járni. Az elején még az is nehéz volt, hogy végigcsináljam a gyakorlatokat. Azzal már nincs baj, bár vannak napok, amikor nagyon nehezen megy. Az óra végén viszont mindig úgy érzem, hogy megérte eljönni, nagyon elfáradok, de valahogy mégis feltöltődök tőle. Korábban fájt a derekam és a hátam, ezek szerencsére teljesen elmúltak. Nem csak a közérzetemre van jó hatással, hogy elkezdtem mozogni, látható változások vannak a testemen is. Bevallom, meg vagyok lepődve: nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan észre lehet venni. Érzem, hogy a farmer szára kicsit szűk a combomon, a dereka viszont bővebb. Feszesebb a blúz ujja a karomon, kerekedik a vállam. És a hasamon is látszik a felső két kocka. 🙂 Apró lépésekkel, de haladok. A súlyom nem változik, viszont fel tudok venni olyan ruhákat, amiket korábban kihíztam. Ha még az étkezésemre is figyelnék, biztos látványosabb lenne a fejlődés. Summázva a dolgokat: nagyon tetszik az edzés és a hatása felülmúlja a várakozásaimat. Köszönöm szépen!
Kovács Annamária
Csoportos edzés
Szia Feri. Szeretném elmondani neked, hogy hálás vagyok. Ennek több oka is van, de én most konkrétan azért veszem a fáradtságot, hogy írjak, mert nagyon megszolgáltad a bizalmamat amit beléd vetettem amikor úgy döntöttem, hogy 50 évvel a hátam mögött, Nálad kezdek el újra edzeni. Amikor két hete a rettenetes derékfájdalmammal megkerestelek, szkeptikus voltam, mert ilyenkor általában az átlagos edzők egy un. biztonsági tanácsot adnak: kíméld! Te viszont (hála a kivételes tudásodnak) azt javasoltad, hogy dolgoztassam meg az általad javasolt gyakorlatsorral. Másnapra nyoma sem maradt (!!) ez elég hihetetlen, de így van. Nagy szerencse ha az ember fia rátalál az életben azokra, akikre bátran rábízhatja magát, főleg ha az egészségéről van szó. Köszi!
Wunderlich Péter
Személyi edzés

Életmódváltó Program

Szeretek mozogni, edzeni és mellette finomakat enni. Ez heti két edzést, plusz egy kis bringázást, túrázást stb. jelent. Ennek némileg van eredménye persze, erősödöm és hasam sem növekszik annyira gyorsan mint a negyven feletti sorstársaimnak. Időnkét azért elkap a hév, főleg tavasszal „na most aztán neki állok és komolyan fogom csinálni, odafigyelek az étkezésre, kemények edzek majd és újra kockahasam lesz nyárra.” Őszintén szólva ez az álom eddig még soha sem teljesült, mert valahogy jobban szeretem a hasamat tömni, mint a önszorgalomból vasakat alatt izzadni. Hiányzott az önfegyelem, az elhatározás, és profi irányítás. A nyár elején hallottam Feritől először a 12 hetes átalakulás programról. Ami kiderült az elején róla:12 héten keresztül kemény edzés, folyamatos edzői felügyelet. Azt ígérte lesznek új barátaim (sorstársak), akikkel együtt csinálhatom, semmi kecmec, de jó móka, meglesz az eredménye. Gondoltam magamban – Itt a megoldás, így talán megtörik a jég (a zsír ), mert ha lesz aki hajtson, csinálni fogom! Bíztam Feri szakmai hozzáértésében, tapasztalataiban és módszereiben (hiszen eddig is élveztem a változatos és érdekes edzéseit: kemény munka+ jó hangulat). Sokat segített az otthoni „háttéroszág támogatása” (az étkezési szabályok betartásában a párom is partner volt) így a kezdeti nehézségeken túllendülve már sikerült a nyári grillpartik csábítóan káros finomságaira nemet mondanom. A rendszeres edzésekkel nem volt gondom, ha borult a sorrend akkor több edzés is összejött egymást követő napokon, ez nem szerencsés, inkább fárasztó. Az autóban bérelt helye volt két kettlebellek, ha utaztam jöttek velem, hétvége, nyaralás, tökmindegy. Néha vicces helyeken és időpontokban edzettem, a lényeg megcsinálni. Nem tehettem meg magammal és a többiekkel, hogy ellógom az edzést. Ha fáradt voltam, vagy kedvetlen segítettek a ’kis barátaim, edzőtársaim’ 🙂. Amikor már kezdett előbukkani a hasizmom, az nagyon sokat dobott a hangulatomon. Jól estek a bíztató szavak amit másoktól kaptam, a tanácsok azoktól akik már végicsinálták a programot. Amit elhibáztam, hogy nem pihentem eleget, hajlamos vagyok ezen spórolni pedig nem éri meg. A változás egyre szembetűnőbb volt, erősödtem és fogytam egyszerre. A kezdeti kb. 94 kilóról közel 85 kilóra csökkent a súlyom a végre, sorra fogytam ki a nadrágjaimból, ez igen jó érzés A program alatt tanultak beépültek az életmódomba, mint étkezés, mint edzés terén. Mindez sokat segít abban, hogy tovább haladjak ezen az úton. Köszönöm , hogy részt vehettem benne és mindenkinek aki támogatott!
Lovász Lajos
Életmódváltó Program

Hazai Szakemberek

Ács Feri régi motoros a szakmában. Jó hír, hogy nem fásult bele és nem szűnt meg önmagán dolgozni, önmagát képezni a hosszú évek alatt. Még jobb hír, hogy közben hiteles is maradt. Nyílt, közvetlen ember, aki mellett elröppen az idő, legyen szó baráti beszélgetésről, hivatalos ebédről vagy éppen egy hardcore szakmai workshopról. Ennek köszönhetően az edzésein, rendezvényein is nagyon jó a hangulat. Volt alkalmam élesben megfigyelni és közösen is tartottunk több szemináriumot. A fitneszipar dzsungelében eltöltött évtized dacára nem hagyta abba az edzést, ugyanolyan lelkesedéssel edz, mint annak idején, ez pedig meg is látszik a fizikumán. Szeretjük Ács Ferit.
Ajánlás vagy visszajelzés az egyik vásárlódtól, amiben kiemeli legalább az egyik pozitívumát a terméknek, szolgáltatásnak.Ferivel megszámlálhatatlan ponton kapcsolódott edzői pályánk (oktatói vizsgák, munkahelyek, saját termek nyitása), és ebben több közös eredményünk volt. Remek egyensúlyt találtunk a falkán belüli barátságos versengésben.Évtizedes „fitnesz” múlttal nagyon ritka az új inger, feladat, nem könnyű a motiváció fenntartása, így különösen becsülöm benne a mai napig megőrzött walk the talk attitűdöt! Előre!
Albert Adolf
Sfg oktató, Testkultúra Műhely Alapítója és vezetőedzője
Ács Feri régi motoros a szakmában. Jó hír, hogy nem fásult bele és nem szűnt meg önmagán dolgozni, önmagát képezni a hosszú évek alatt. Még jobb hír, hogy közben hiteles is maradt. Nyílt, közvetlen ember, aki mellett elröppen az idő, legyen szó baráti beszélgetésről, hivatalos ebédről vagy éppen egy hardcore szakmai workshopról. Ennek köszönhetően az edzésein, rendezvényein is nagyon jó a hangulat. Volt alkalmam élesben megfigyelni és közösen is tartottunk több szemináriumot. A fitneszipar dzsungelében eltöltött évtized dacára nem hagyta abba az edzést, ugyanolyan lelkesedéssel edz, mint annak idején, ez pedig meg is látszik a fizikumán. Szeretjük Ács Ferit.
Cserhalmi Eszter
StrongFirts Elite Instructor
Ács Ferivel 2013-ban találkoztam először. Őt ajánlották nekem, amikor egy nagyon jó kettlebell edző iránt érdeklődtem. Az edzései intelligensek, változatosak és szórakoztatóak, ami nálam nagy előny. Én nemcsak „izzadni” szeretek. Az évek során barátok is lettünk, ami csak a hab a tortán. Feri tanulói gyakran mondják, hogy még soha nem találkoztak olyan edzővel, aki a lelkükkel is foglalkozik. Ő ilyen.
Mezei Elmira
„Szia Feri! Gondoltam írok néhány sort én is, mert jó szakembernek tartalak. Mint edző, korrekten tudtam veled együtt dolgozni és kölcsönösen tudtuk egymás munkáját segíteni – a jövőben is bármikor szívesen dolgozom veled ha úgy hozza a sors. Mint tanuló, az esküvőm előtt rendszeresen elkezdtem járni hozzád edzeni, s mire aktuális lett az esküvőm napja, már nem passzolt rám a korábban vásárolt öltöny(cserélni kellett), sikeres volt az edzésciklus. Az edzések csaladias/barátságos hangulatban teltek, sok nevetéssel, zenékkel és verítékkel fűszerezve. Sokat tanultam, legtöbbet talán a súlyemelő rudakhoz kapcsolódva, engem főleg a gyakorlatok biztonságos végrehajtása érdekelt, a feltett kérdéseimre mindig precíz választ és indoklást kaptam. Szóval merlek ajánlani másoknak is!”
Nagy András
Expert 2 Krav-Maga oktató
Oktatóként szeretem fejleszteni magam, ezért időről-időre megkeresek szakembereket akiktől tanulhatok.Ezzel megvédem magam a kiégéstől és a vendégeimnek is új ingereket adhatok. Ferit a clubbell sport alapjainak elsajátítása céljából kerestem meg.Szakmai tudása már az első alkalommal lenyűgözött és hamar kiderült, hogy nem csak a clubbell használatáról tud nekem újat mondani. Mindezt anélkül, hogy erre különösebben készülne. Egész egyszerűen csak reagál a helyzetekre és rávezet olyan dolgokra amikre addig nem is gondoltam. Teszi ezt úgy, hogy kollégaként egy pillanatra sem érzem magam kioktatva, ezáltal nem nagyon volt még olyan edzésünk ahonnan ne mosolyogva, valós tudással gazdagodva jöttem volna el. Ajánlom őt úgy emberként mint szakemberként az egészen kezdő sportolni vágyóknak és azoknak a hozzám hasonló embereknek akik azt hitték, hogy már egész sokat tudnak a szakmáról🙂
Ács Feri régi motoros a szakmában. Jó hír, hogy nem fásult bele és nem szűnt meg önmagán dolgozni, önmagát képezni a hosszú évek alatt. Még jobb hír, hogy közben hiteles is maradt. Nyílt, közvetlen ember, aki mellett elröppen az idő, legyen szó baráti beszélgetésről, hivatalos ebédről vagy éppen egy hardcore szakmai workshopról. Ennek köszönhetően az edzésein, rendezvényein is nagyon jó a hangulat. Volt alkalmam élesben megfigyelni és közösen is tartottunk több szemináriumot. A fitneszipar dzsungelében eltöltött évtized dacára nem hagyta abba az edzést, ugyanolyan lelkesedéssel edz, mint annak idején, ez pedig meg is látszik a fizikumán. Szeretjük Ács Ferit.
Ferivel a Strongfirst képzéseken találkoztam. Felkészült. Mindig, akármikor láttam a volt és ezt nagyon fontosnak tartom egy előadónál, oktatónál. Hiteles. Minden alkalommal jól alkalmazta azokat a pedagógiai módszereket azokat az oktatási alapelveket amiket magam és fontosnak vélek. Jó volt a magyarázatok és a mozgás aránya a bemutatás vagy épp a helyén való bemulattatatás. Hamar feltűnt a retorikai érzék is. Jól nyúl a szavakhoz. Megfelelő hangsúllyal és artikulációval adja át az üzeneteit. Sokat segíthet ez a tanulóknak.Sokoldalú oktatónak látom ahol nagyszerű egymásra találás a tanult pedagógus személyisége és a hiteles jó szemű edző karaktere. Örülök, hogy kollégákként együtt dolgozhattunk!
Ács Ferit egy igen modern, fejlett és komplex gondolkodású szakembernek ismertem meg, aki ráadásul kitartó és elkötelezett is egyben. Baráti beszélgetéseink során ugyancsak minden alkalommal sokat tanultam tőle, különleges hozzáállása és személetmódja kiemeli az edzők világából. Egyéni és szakmai nézőpontjait volt alkalmam több előadás során is megismerni, melyeket mindig színesít humorával és sokszor meglepő, már-már filozofikus nézőpontjaival.
Ács Ferenc munkásságát jó ideje követem. Általában képzések keretei között találkozom vele személyesen. Legutóbb StrongFirst Team Leader minőségben tanultam tőle, hallgattam előadását edzésről, közösség jelentőségéről, szokások elhagyásáról és beemeléséről mindannapjainkba. Jó hangulatban, a szakmai minőséghez még is szigorúan ragaszkodva adta át tapasztalatait. Úgy gondolom nyugodtan fordulhatnak hozzá edzők, és leendő tanítványok is iránymutatásért.
Csilik Árpád
Testnevelő Tanár, StrongFirst Kettlebell oktató
Feri megkért, hogy írjak róla egy-két sort.Nos miért ajánlom? Azért mert úgy gondolom, hogy én is elég tapasztaltnak mondhatom magam az erősportban, és mégis tudtam tőle tanulni. Ha indít valami képzést vagy workshopot, azon ha tudok, akkor igyekszem részt venni.Miért? Mert tudom, hogy amit átad az szakmailag precízen megtervezett. Nem mellesleg vicces ,ami számomra nagyon értékelendő egy emberben. Hejj! 😊✋🏻
Szia Feri!Miért járok hozzád edzeni?Horváth András vagyok, 30 évet versenyszerűen jégkorongoztam, tehát elmondhatom magamról, hogy az egész életemet kitöltötte a sport. 38 évesen hagytam abba a versenyszerű sportolást, amikor elkezdtem rendszeresen járni a Ferihez edzeni. Egyből feltűnt, hogy kimagasló szakmai tudása van, és nagyon jól bánik az emberekkel, jól méri fel, hogy kinek mire van igénye.Ezenkívül nagyon tetszett az, hogy a mozgást próbálja életformaként és szabadidő tevékenységként átadni a vendégeinek.Egy baráti társaságot hoz össze, és ezzel nem csak sportolnak az emberek,hanem ki is kapcsolódnak. Ez a mai világban kiemelten fontos!Mivel a jégkorong pályafutásom után edzőként folytatom a tevékenységemet, teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogyan kellene szabályosan kivitelezni a gyakorlatokat. Ettől függetlenül mindig fontos a kontroll, amihez nélkülözhetetlen egy jó szakember.Illetve azért szeretek még ide járni az előbb említett baráti hangulat és minőségi edzésen kívül, mert minden egyes alkalommal egy picit képzem magam és egyre jobb leszek én is, mint erőnléti edző.Összességében mindenkinek merem ajánlani a Feri edzéseit, én biztos, hogy ameddig csak tudok rendszeresen fogok járni, mert szereztem egy jó barátot, és több olyan társat, akivel nagyon szívesen vagyok együtt egy edzés alkalmával.Mindenkinek jó edzést!
Horváth "Balu" András
225-szörös válogatott jégkorongozó
Sportvezetőként fontos számomra, hogy folyamatosan képezzen magam, tisztában legyek az aktuális irányvonalakkal, szakmai újdonságokkal. Magánemberként pedig a saját egészségem érdekében fontos, hogy karbantartsam magam. A fő sportágam a jégkorong. Fontos számomra, ha csinálok valamit akkor jól csináljam. Ha segítségre van szükségem szakértőhöz fordulok. Ferivel a történet körülbelül tíz évvel ezelőtt kezdődött. Akkortájt a derekam elég sokat vacakolt ezért egy gerincspecialista orvos Dr. Erbszt András tanácsára kerestem egy kettlebell edzésben jártas szakértőt azzal a céllal, hogy a csigolyák melletti izmokat megerősítsem. Így találkoztam Ferivel akinél először elvégeztem egy kettlebell intrót majd elkezdtem tanulmányaimat a kettlebell és a funkcionális edzés világában. A közös munkánk, edzésünk akkor körülbelül két évig tartott, az akkori célomat elértem a derekam szépen megerősödött és a kettlebell edzés alapjait is elsajátítottam hála Feri szakértelmének. Ezután egy időre elszakadtunk egymástól ,kipróbáltam magam az ökölvívás , crossfit területén az állandó jégkorong mellett. Sajnos az évek alatt a súlyom nem megfelelő irányba változott, ezért kb. 2 éve újra megkerestem Ferit és csatlakoztam az Életmódváltó programjához ,ahol az edzés mellett a táplálkozásra is nagy figyelmet fordítottunk. A program első három hete kellett ahhoz , hogy rájöjjek mi kell az én testemnek, hogyan étkezzek, mikor, mennyit edzzek ahhoz, hogy a szervezetem adaptálni tudja az új ingereket. Ezután már viszonylag könnyen ment minden. Összeségében elmondhatom , hogy nagyon elégedett voltam a programmal és az elért eredménnyel! 10 kiló mínusz, izom-zsír százalék arány jelentős javulása… és rengeteg tudás amit kamatoztatni tudok úgy a saját mint a kis jégkorongozó palántáim edzéseiben. Azóta is folyamatosan nála tanulok és a fiam erőnléti edzését is a kezébe adtam. Szeretem a szakértelmét, a változatos edzéseit, az elhivatottságát. Bátran és tisztaszívből ajánlom élsportolóknak, amatőröknek és mindenkinek akinek fontos az egészsége és szakértő edzőt, mentort keres.
2014 augusztusa, a budakalászi sportcsarnok fülledt-, meleg levegője és a Strongfirst Girja level I. instruktori vizsga-hétvége feszült atmoszférája. Itt ismertem meg Ferit, akivel azóta több instruktori vizsga-megújításon és egyéb képzéseken is találkoztam. Minden alkalommal megfogott szakmai felkészültsége, alázata; a mozgás-, a sport- és tanítványai iránti elkötelezettsége. Mindig a legjobbra törekedett és nem elégedett meg a középszerűvel. Szigorúan, de igazi, elhivatott pedagógusként következetesen, emberséggel tette a dolgát, sőt még annál többet is. Munkásságával sok éve már, hogy méltó példaképként áll tanítványai, így más edzők, benne a Strongfirst közösségének tagjai előtt.
Elfogultság nélkül állítom, hogy hazánkban Feri az egyik legfelkészültebb és legsokoldalúbb edző a funkcionális edzés világában. Ismeretségünk már 7 éves, mely idő alatt több általa szervezett és vezetett szemináriumon, képzésen vettem részt. Valamennyi közös munkánkat a professzionalizmus jellemezte: azonnal hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást kaptam. Kommunikációjában folyamatosan jelen van a segítő, jobbító szándék. Bármilyen szakmai témában bármikor megkereshetem, bármilyen kérdésem van, mindig készségesen segít, ad javaslatot, erősít meg vagy indít el egy másik irányba. Szakmai kompetenciája mellett emberileg is példaértékű számomra. Mint tanítvány, soha jobb mestert nem kívánok magamnak.
Az utóbbi időben nagyon népszerű lett a sport, ezért nagy körültekintést igényel a megfelelő edző megtalálása. Ács Feri egy megfelelő edző. A legfontosabb edzői képességek birtokában van és megtesz mindent, hogy a szakma csúcsán is maradjon. Folyamatosan képzi magát szakmailag és pszichológiailag is képes átsegíteni az emberek a nehézségeken. Az eredmények amiket elért ( fogyások, átalakulások, izomnövekedés) önmagukért beszélnek. A legjobban az tetszik, hogy az edzéseken, minden esetben az egészség megőrzését ugyanannyira fontosnak tartja, mint az izmok fejlesztését.

Nemzetközi Szakemberek

When I think about Ferenc I see strong athlete and experienced teacher. We’ve met many times attending a lot of seminars, courses and certifications, StrongFirst and Flexible Steel. �He is a real student of strength, because he takes care about improving his skills all the time. ��You can check the effectiveness and results of his work by joining his team of students in Red Wolf Gym. �I had a chance to work with Ferenc during Flexible Steel instructor certification in Hungary and it was great experience for me 🙂 ��I can recommend Ferenc as a reliable teacher with a great knowledge how to achieve student’s goals.”
I had the great pleasure of assisting Coach Acs during a StrongFirst SFG I certification course here in New York City in 2018. I have worked with many SF team leaders over the years, and Coach Acs is among the most knowledgeable, approachable, and good-natured. His ability to communicate both fundamental and advanced concepts to our students was outstanding, and his strong leadership and subtle sense of humor helped our team members get through three very tough days of intense physical exertion and mental focus. I can say with confidence that whether you are a seasoned athlete or just beginning your journey to strength, you are in very good hands with Ferenc.
Ferenc and I have worked briefly together, but it was enough to see that he is a fantastic trainer with a an excellent coach’s eye. He demonstrates a combination of patience and mental toughness. He is also very willing to jump in to the shoes of a student and keep learning and building his base of knowledge. As in StrongFirst, our Strength of Strength, the education is never over. Please do yourself a favor and pay Ferenc a visit to train, learn, and better yourself.
I can’t recommend Ferenc Acs more strongly as a trainer and coach. Ferenc is that unique combination of athlete, student and teacher who not only can coach at any level, walks his talks and lives the lifestyle.While most trainers only skim the surface of their subject Ferenc plumbs the depths of his study and is ready to help this students on all levels My highest recommendation
Good day,To whom it may concern, this is to ensure you that Acs is a great instructor. I had the pleasure of being under his guidance during the SFG Level I Certification back in 2018 Points Academy in New York City. He is a very skilled, and disciplined instructor, and it shows in his training approach and skills, yet he is great to work with. Rest assured that you are working with a talented and professional individual. You will learn a lot from him, as I did.Thank you,Daniel
Daniel Feliz
Vezérigazgató
Ferenc is a very special in the way he works with his clients – I knew it from my first lesson in the Red Wolf gym. What makes the difference? The simple fact that he really cares, and not only about the physical aspects of the training. Ferenc works with the simple true that the importance of the mental wellbeing is huge part of his student’s success and it needs to be involved in any fitness goal. I have been training in Ferenc’s gym for few months – as I was lucky enough to be invited when looking for a trainer in Budapest, certified by prestigious StrongFirst union. Furthermore, is always a friendly atmosphere in the gym. Ferenc is a great professional – you can bet he is prepares you a great programming, adjusting it to the needs of every student in his class. Also, each of us has got his kind guidance or support when needed . On top of it, he keeps learning himself and stays opened to new approaches and innovation, but based on old school and fair principles. To sum up, simply everyone who is motivated needs to succeed / reach his goal in such an environment. Red Wolf gym is highly recommended and rated by at least five stars from my side:). When in Budapest, the Ferenc’s gym is a clear choice!
I have been following Ferenc on social media for many years now. I was always very impressed with the quality of his technique and skill set. His credentials really do speak for themselves. To be a coach in the fitness industry is one thing, to be a Team Leader is another level all together. What makes Ferenc stand out amongst the rest is that not only is he a Team Leader but he also a multiple Team Leader under what I can consider to be the world’s top two physical culture training schools, TAD 0-13 and StrongFirst. The requirements of being a Team Leader under these systems requires flawless execution of technique and much physical knowledge and coaching skills. To be a Team Leader in both system is truly rare and the result of many years of training, study and commitment.I had the privileged of being coached by Ferenc directly in a TAD 0-13 Certification and I could immediately feel why he deserves those two titles. Ferenc is a family man, athlete and CEO and I have no hesitation in giving him a first class recommendation to anyone looking to train under his very leadership and guidance. Sign up for training with him, do what he says and enjoy the results your guaranteed to get through him in a professional, safe and efficient manner.