Mit jelent elköteleződni?

Ács Ferenc

Ács Ferenc

Például felkelni 4 kor, és a 6 órási repülőre felülni. Választani több párhuzamos és nagyon érdekes program között. Félretenni a hétvégét és elmenni Olaszországba, de nem ám pizzát enni és fagyizni ( na jó, az idő résekbe be lett szuszmákolva az ilyesmi), hanem továbbképzésre menni.

Hétvégén Olaszországban TAD 0-13 as edzőképzés európai Team Leaderi összejövetele volt. Alberto Gallazzi nevével fémjelzett eseményen mindig presztízs részt venni és most sem volt ez különb. Valahol mindig nehéz az indulás, de mikor ott vagyok, barátok között különböző nemzetekből, olyan mintha egy nagy család lenne.

A hétvége egy része operatív feladatok szervezéséből, az online marketing rejtelmeiről szólt, ám az izgalmasabb része a technikai fejlesztés volt. Alberto Gallazzi tudástára kifogyhatatlan, legyen szó gyakorlatok molekuláról molekulára való ismeretségéből, feladatok végtelen progressziójáról és regressziójáról vgy új ismeretségek átadásáról

Mindig meglepődök ilyenkor, hogy mennyi de mennyi tanulnivaló van. Általában egy képzéssel úgy vagyok, hogy ha már egy jó dolgot tanulok akkor megérte. Há ez itt teljesen más. Kapkodom a fejem, hogy atyaég ezt így is lehet, meg ezeknek ilyen megoldása is van.
Ne azt képzeljük el, hogy mindig újabb és újabb gyakorlatokat tanulunk, hanem, a módszertanát. Hogy lehet megtanítani, hogy lehet a tanítvánnyal felfedeztetni a képességet, a mozdulatot, hogy lehet az idegrendszerével megértetni mi akarunk tőle.

Elképesztő mennyiségű tudás, melynek a végén már csak bambán ülünk és már teli van a háttértár, miközben még ömlik az infó.

Nos, ilyenekhez kell több nap, hét hogy egyáltalán az ember feldolgozza az eszköz skálát amit kap és amivel egy TAD-os Team leadernek rendelkeznie kell . Félelmetesen nagy és soknak tűnik, de úgy gondolom nagyon jó a csapat és mindenki igyekszik a legjobbat kihozni magából. Az egész csapat meglátásom szerint nagyon jó szakemberekből áll, akikkel egy eszmecsere során is rengeteg információ tanulható. Érdemes hallgatni és figyelni ilyen körben.

Szóval mit jelent elköteleződni? Rosszban – jóban kiállsz a hited mellett, mert meggyőződtél róla, hogy ez a te életedben nélkülözhetetlen sarokkő, mely az élet viharát ki kell állja.
Alberto Gallazzi meg mentor, barát és példakép. Állítólag az élet során mindenkiben csalódni fogunk, az egyetlen különbség, hogy valakiben kevesebbet. Nekem eddig nem sikerült Albertoban csalódni, így teljes mellszélességgel az ügy mögé tudok állni.

Ács Ferenc

Ács Ferenc

Hasonló cikkek

A Január nem egyenlő a változással

Itt a Január a nagy változások hónapja. Elkerülhetetlenül Decemberben lelassulunk, félbehagyunk munkákat vagy már lezárjuk őket, hogy aztán Januárban vegyük újra elő őket. Tapasztalataim szerint egyébként már nem a Január 1.-e a változások időszaka, hanem a körülbelül Január az 🙂

Tovább olvasom »

Újranyitás!

Ez a gondolat jár a fejemben, de a hosszú hibernáció után szeretném feltárni előttetek mivel jár ez. A covid időszak számtalan nehézséget okozott egy edzőteremnek. Míg számtalan kutatás mutatta, hogy az elhízás súlyosbítja a tüneteket, az izolációval fellépő mentális panaszokon

Tovább olvasom »

Akkor most mi is van?

Akkor most mi is van? Jössz haza? Kanadából? – hangzottak el barátom kérdései, aki már abszolút elveszett abban, hogy hol és mikor és miért is járunk ott. Ugye ott hagytam abba, hogy bevonultunk két hétre egy elzárkózós buborékba, hogy már

Tovább olvasom »