KORONAVÍRUS INFO

INTÉZKEDÉSEINK A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉN

Kedves Tanítványok!

Hosszas mérlegelés után ( még tegnap úgy voltam, hogy minden órát megtartunk) bezárom az edzőterem kapuit !

Mind a környező országok, mind az Orvosi Kamara ajánlása alapján ez tűnik az egyetlen vállalható és jelen helyzetben reális döntésnek.

Feltételezem mindannyian erősek és egészségesek vagyunk, rendszeresen edző és helyesen táplálkozó emberek, így talán nem is ránk jelent igazán veszélyt, de a vírus visszaszorításában és a rend helyreállításában mindenkinek szerepe van, így nekünk, mint közösségi térnek is .

Hogyan tovább?

Természetesen az edzések nem állnak le/meg.

Mindannyian , akik edzésre jártunk a nagyobb bicepsz/formásabb popón túl is dolgoztunk az egészségünk megőrzésen és fejlesztésén és különösen a mostani helyzetre való tekintettel még fontosabb, hogy fenntartsuk ezt.

Ezt most sem szeretnénk elengedni, így a következő lépéseket fogjuk megtenni:

– Bérlettel rendelkező tanítványainknak kölcsönzünk súlyokat, pontosan 1 darab személyre szabott, lefertőtlenített kettlebellt . Addig tart a lehetőség, amíg tart, ha elfogynak a 8-asok bizony már csak a 32 esek maradnak!  . Az átvételről a csoport chatben lehet érdeklődni.

– Az órák online meg lesznek tartva, a csoportokba Messenger konferencia hívás jegyében a megszokott időpontokban.

– Privát órát, személyi konzultációt és személyre szabott edzéstervet előzetes egyeztetés alapján kiadunk, levezetünk, átbeszéljük!

– Felteszek minden héten 3 otthon edzést, 20 perces “átmozgató” jelleggel is , illetve egyéb hasznos tanácsot mint bemelegítés és nyújtás a közösségünkbe és a nyilvános oldalra is.

– Legyen Aktív bérleted (Kérjük ezt folyamatosan újítsd majd meg legkésőbb a hónap 10. napjáig, ha ez a viszontagságos időszak elhúzódna a bérlet lejártán túlra! Befizetéseddel támogatod edződ megélhetését és a terem fennmaradását-, újraindítását is.)

Folyamatosan tájékoztatunk! Együtt leszünk erősek, a falka összetart.

2020.03.16.

Ács Ferenc