A Red Wolf Gym azért jött létre, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a valóban hatékony, de ugyanakkor biztonságos edzéstípust keresők számára. Edzésprogramjaink alapja a funkcionális edzés, mely lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt is komoly eredményeket érj el.

Velünk elérheted a céljaidat!

 

Legyen szó fogyásról, életmódváltásról, a fittséged növeléséről, vagy rehabilitációs mozgásról, mi a céljaidnak, edzettségi szintednek megfelelő edzésprogrammal biztosítjuk számodra a folyamatos fejlődést.

Ács Ferenc

BalBBla

Az elmúlt öt évben nagyon keveset mozogtam, a helyes táplálkozásra egyáltalán nem figyeltem. Többször próbálkoztam magamtól edzeni, futni, valamilyen rendszert bevezetni, de ezt sose tudtam tartani egy-két hétnél tovább. Az izmaim elpuhulása mellett a vérnyomásom az egekbe szökött, orvos közölte velem, hogy el kell kezdjek rendszeresen sportolni, különben tovább romlik az egészségem és gyógyszerekre lesz szükségem… >>Tovább
Deli Kristóf

Funkcionális edzés

Szeretek mozogni, edzeni és mellette finomakat enni. Ez heti két edzést, plusz egy kis bringázást, túrázást stb. jelent. Ennek némileg van eredménye persze, erősödöm és hasam sem növekszik annyira gyorsan mint a negyven feletti sorstársaimnak. 

Időnkét azért elkap a hév, főleg tavasszal „na most aztán neki állok és komolyan fogom csinálni, odafigyelek az étkezésre, kemények edzek majd és újra kockahasam lesz nyárra.” Őszintén szólva ez az álom eddig még soha sem teljesült, mert valahogy jobban szeretem a hasamat… >>Tovább

Lovász Lajos

Beast Factory Életmódváltó Program

Szia Feri.
 
Szeretném elmondani neked, hogy hálás vagyok. Ennek több oka is van, de én most konkrétan azért veszem a fáradtságot, hogy írjak, mert nagyon megszolgáltad a bizalmamat amit beléd vetettem amikor úgy döntöttem, hogy 50 évvel a hátam mögött, Nálad kezdek el újra edzeni.
 
Amikor két hete a rettenetes derékfájdalmammal megkerestelek, szkeptikus voltam, mert ilyenkor általában az átlagos edzők egy un. biztonsági tanácsot adnak: kíméld! >>Tovább
 
 
 
Wunderlich Péter

Nálunk egy igazán jól összetartó csapat tagja lehetsz!

Ha úgy érzed, együtt könnyebb, jó helyen jársz. Nálunk egy olyan közösség vár, ami segít átlendülni a mindennapok nehézségein, akikkel együtt, kölcsönösen segíthetitek egymást elérni a kitűzött célokat.

Bérlet árakFree Trial

Projects

Factory alap

50.000Ft

/hó

Heti 4 edzés

Táplálkozási alapelvek Ebook

14 napos minta étrend

Személyre szabott táplálkozási és életviteli tanácsadás

Támogató, baráti közösség

Zárt Facebook csoport, folyamatos segítség 

Heti 2x30 perces live formájában tanácsadást 

Előtte-utána fotózást

Eredmények folyamatos monitorozása

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your TextFree Trial

Projects

Factory Extra

75.000Ft

 /hó

Ezt kapod még a Factory Alapcsomagon felül:
Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Your Text

Mi garantáljuk a minőséget!

Edzőink mindegyike szakértő a saját területén, de nem elégszünk meg ennyivel. Évente kötelező továbbképzéseken kell részt venniük, hogy tudásuk és ezáltal neked kínált szolgáltatásaik tárháza folyamatosan növekedjen.

Blog

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Egyénre szabott táplálkozás

 

Segítünk kialakítani és megismertetni Veled egy hosszútávon is fenntartható és szélsőségektől mentes egészségtudatos táplálkozást. Az étrendre és az étkezési tippekre vonatkozóan pedig egyéni segítségre számíthatsz szakképzett edzőinktől.

Hatékony edzés

 

Egy hatékony módszer, mely szem előtt tartja az egyéni céljaidat is. Célunk a fogyás, az izomtömeg növelése az egészségmegőrzés jegyében. Az egyéni célokat szem előtt tartó hatékony edzésmódszer, mely alapvetően a funkcionális mozgásformákra épít. Hosszútávon segítünk, hogy erős és egészséges légy, és megteremtük együtt a fenntartható egészséges mindennapok alapjait.

Egyéni konzultáció

 

Kérdezni mindig kell, sőt mi kifejezetten örülünk neki. Kérdezz, hogy segíthessünk, hogy ezáltal te magad is megértsd, mit miért teszünk a program alatt. Célunk elsősorban a fenntartható egészségtudatos mindennapok kialakítása életedben, melyet a program befejezése után már önállóan tudsz saját magad is követni.

Előtte – Utána képek

[baie_before_after_image src_before=”https://redwolfgym.hu/eletmodvaltas/wp-content/uploads/2019/02/20181005_0031.jpg” src_after=”https://redwolfgym.hu/eletmodvaltas/wp-content/uploads/2019/02/20190104_0053.jpg” size=”selectasize.” align=”center” _builder_version=”3.19.14″ max_width=”83%” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”13.1.0.0″ /]

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.