Ács Ferenc

Pedagógus végzettségű, tanári pályája után egy röpke kitérőt tett az IT világába, majd onnan vissza a felnőttoktatásba, azon belül is a sport lett az irány. RKC1-2 majd Strongfirst kettlebell 1 és 2 es oktató. Okleveles testépítő és fitnesz instruktor. 2013 -ban honosítja Magyarországon a Clubbellt. Elvégzi a Strongfirst Testsúlyos képzését. 2014-ben megkapta a Strongfirst Team Leaderi fokozatot. Ugyan ebben az évben Kék övet kapott Carlson Gracie Brazil jitsuban. Tacfit vizsgát tesz Prágában. 2015-ben elvégzi a Strongfirst Olimpiai rudas képzését. Novemberben lerakja a Tacfit Team Leaderi vizsgát, így Magyarország vezető instruktora lesz. Koncepciója a kitartó ,fokozatos munka, az emberközeli megközelítés és a türelem a tanítványok felé.

Abonyi Zsolt

Kung-fu sportedző
/ Kali Concept Advanced Instruktor
Pekiti-Tirsia Kali International certified Instruktor /

Magamról:
Gyermekkorom óta érdekelnek a harcművészetek, az elmúlt 30 év során tapasztalatot szereztem számos formájában, japán, koreai, kínai változatokban egyaránt. Lenyűgöz a mozgáskultúra, mely elsajátítható általuk, és természetesen értékelem az önvédelmi képességeket, melyekre szert tehet gyakorlójuk.

Az évek múlásával érdeklődésem a Fülöp szigeteken kialakult stílusra, a kalira összpontosult, mely különlegessége, hogy a hidegfegyverek hatékony használatának megismerésén keresztül vezet a pusztakezes harci képességek elsajátítása felé.

Kerek Csaba

Kerek Csaba vagyok, lassan 10 éve foglalkozom a thai boksszal, mondhati a kezdetektől fogva versenyszerűen. Főként K1 szabályrendszerben versenyzek, ezeket a tapasztalatokat és élményeket szeretném megosztani, átadni az arra fogékony, küzdősportok iránt érdeklődő emberek számára.