Ács Ferenc

Pedagógus végzettségű, tanári pályája után egy röpke kitérőt tett az IT világába, majd onnan vissza a felnőttoktatásba, azon belül is a sport lett az irány. RKC1-2 majd Strongfirst kettlebell 1 és 2 es oktató. Okleveles testépítő és fitnesz instruktor. 2013 -ban honosítja Magyarországon a Clubbellt. Elvégzi a Strongfirst Testsúlyos képzését. 2014-ben megkapta a Strongfirst Team Leaderi fokozatot. Ugyan ebben az évben Kék övet kapott Carlson Gracie Brazil jitsuban. Tacfit vizsgát tesz Prágában. 2015-ben elvégzi a Strongfirst Olimpiai rudas képzését. Novemberben lerakja a Tacfit Team Leaderi vizsgát, így Magyarország vezető instruktora lesz. Koncepciója a kitartó ,fokozatos munka, az emberközeli megközelítés és a türelem a tanítványok felé.

Németh Éva

Nemeth Éva vagyok massszőr, életmód tanácsadó.

15 éve foglalkozom különböző testkezelésekkel és segitő, gyógyító módszerekkel – ebből a legtöbb időt (10 évet) masszázzsal és energetikával foglalkoztam. Folyamatosan tanulok, képzem magam, alapvetően vagyok nagyon kíváncsi természetű és minél többet foglalkozom az emberi testtel annál jobban látom, hogy mennyire összetett és mennyire kevés tudható róla valójában.

Abonyi Zsolt

Kung-fu sportedző
/ Kali Concept Advanced Instruktor
Pekiti-Tirsia Kali International certified Instruktor /

Magamról:
Gyermekkorom óta érdekelnek a harcművészetek, az elmúlt 30 év során tapasztalatot szereztem számos formájában, japán, koreai, kínai változatokban egyaránt. Lenyűgöz a mozgáskultúra, mely elsajátítható általuk, és természetesen értékelem az önvédelmi képességeket, melyekre szert tehet gyakorlójuk.

Az évek múlásával érdeklődésem a Fülöp szigeteken kialakult stílusra, a kalira összpontosult, mely különlegessége, hogy a hidegfegyverek hatékony használatának megismerésén keresztül vezet a pusztakezes harci képességek elsajátítása felé.